Image

SKINSHOT

Vad är SkinShot?

När vi åldras förändras hudens egenskaper och många upplever att huden blir strävare, torrare och mindre spänstig. Genom denna icke-kirurgiska behandling kan vi återskapa en fräschare och ungdomligare hud igen.
SkinShot är en icke-invasiv transepidermal inslussningsmetod avsedd att behandla flera olika indikationer. På VS klinik använder vi ofta SkinShot som ett komplement till andra behandlingar för att förhöja effekten och resultaten, men fungerar även utmärkt på egen hand.
Behandling utförs genom injektioner med en mycket tunn nål. Vid behandlingen slussas vitaminer, hudföryngrande ämnen och fukt i form av hyaluronsyra, in i hudens yttersta lager med hjälp av mikroinjektioner. Syftet är att vitalisera huden, ge den ökad lyster samt behandla fina rynkor och linjer.


Behandlingsområden

SkinShot används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Metoden kan användas för att behandla och motverka rosacea, celluliter, bristningar, påsar under ögonen, rynkor och fina linjer. Den kan också hjälpa personer med blandad och obalanserad hy, eller de som har en torr och uttorkad hud.
Behandlingen passar personer i alla åldrar och anpassas efter behov. Oftast utförs behandlingen som kurer och behandlingen bör upprepas för att bibehålla resultatet.

 

Boka kostnadsfri konsultation