Image

FETTREDUCERING & HUDUPPSTRAMNING MED CONTOURING

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR CONTOURING

  • Ta bort rynkor på pannan, ögonen, munnen mm.
  • Förbättrar hudens elasticitet och konturer.
  • Stramar hudens vävnad, lyfter ögonbrynslinjerna.
  • Kroppsslimming och kroppsformning.
  • Förbättrar käklinjen, reducerar "marionettlinjerna.

VAD ÄR CONTOURING?

Med hög precision värmer man vävnaden på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer hud uppstramning, kollagenny bildning, uppstramning av djupa fascian och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

ÄR DET EN SÄKER METOD?

Contouring har använts inom medicinen i många år och  är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Contouring för huduppstramning har använts i över en halv miljon behandlingar världen över.

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

Contouring för att lyfta panna och bryn, käk linje och nedre ansikte, under haka samt hals och dekolletage. Contouring är dessutom godkänd för kroppstightening av t ex armar, ben och mage.

GÖR BEHANDLINGEN ONT?

Just när behandlingen utförs kan man uppleva en viss smärta och obehag men jämfört med andra behandlingar är det högst tolerabelt. Efter behandlingen har man ingen smärta.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Man kan få en lätt rodnad första timmarna efter behandling, och det är vanligt med lätt svullnad eller en pirrande känsla i ett par veckor. Även små blåmärken och lätt känselnedsättning kan förekomma, men det är ovanligt. Sådana besvär försvinner inom 2-4 veckor efter behandling.

HUR LÅNG TID TAR EN BEHANDLING OCH HUR SNABBT SER MAN RESULTAT?

Behandlingen tar ca 45 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar.

FÖRE- & EFTERBILDER

Huduppstramning
Huduppstramning
Huduppstramning
Huduppstramning