VI ÄR VS KLINIK

Image

VANJA

Grundare och utbildare inom mesomicroneedling. Vanja är auktoriserad och innehar gesällbrev.

Vanja utbildade sig till hudterapeut 2004 och grundande Vanjas Skönhet och Laser som numera är VS Klinik. Hennes filosofi har sedan starten varit resultatinriktad hudvård som bottnar i kunskap.

Genom sin expertis har hon utvecklat avancerade kombinationsbehandlingar som gjort henne till en banbrytande pionjär inom yrket.

Med en kundkrets som vallfärdar från hela landet för att få ta del av hennes behandlingsresultat är det uppenbart att det hon gör fungerar.

Du är alltid välkommen för en kostnadsfri konsultation hos Vanja.

Image

SVANTE

Delägare och utbildare inom ingredienskunskap.

Svantes bakgrund inom skönhetsbranschen sträcker sig mer än 10 år tillbaka. Han startade sin karriär med att arbeta på en hudvårdsklinik hemma i Hälsingland till följd av hans obotliga intresse för kosmetiskt innehåll.

Med en stark drivkraft och med kunskap som främsta kort har han tilldelats uppdrag som försäljningschef för några av världens främsta skönhetsbrands (Bobbi Brown, La Mer och Jo Malone London bl. a) och har under de senaste åren drivit säljorganisationer inom estetisk medicinteknik. Passionen för ingredienser och hudvård har alltid präglat Svantes liv och lett till att han parallellt arbetat med produktutveckling och formulering tillsammans med framstående forskare och kemister.

Image

MARIA

Utbildad inom laser och PRP som just nu studerar till sjuksköterska.

Det bästa Maria vet med att arbeta på VS KLINIK, förutom att få träffa er fantastiska kunder, är att kunnan vara stolt och trygg med att VS KLINIK erbjuder det allra senaste och bästa genom kompetens och världsledande utrustning.

Privat ägnar Maria mycket tid till studierna till sjuksköterska, samt hennes familj och vänner. Hennes främsta styrka är att hon är noggrann och har ett öga för detaljer. 

Vi ses för en kostnadsfri konsultation hos Maria!

VI TAR DIN INTEGRITET PÅ ALLVAR

Vi tar seriöst på din personliga integritet och vi berättar aldrig att du går på behandling hos oss.
Via länkarna nedan kan du läsa om hu vi värnar om dina personuppgifter samt hur och varför vi lagrar cookies när du surfar på vår websida. Hos oss är du trygg!

Information om vår lagring av personuppgifter.

Information om vår lagring av cookies.

DU HITTAR OSS HÄR

Vi finns i centrala Norrköping på Hantverkaregatan 43A. 

EN AV SVERIGES MODERNASTE KLINIKER