VI ÄR VSL

Image

VANJA

Grundare och ägare. Hudterapeut sedan 2004 och innehar vidareutbildningar inom samtliga behandling som utförs på kliniken. Största fokus på resultatinriktad hudvård.

Du är alltid välkommen för en kostnadsfri konsultation hos mig.

Image

PATRICIA

Det bästa med VSL är att ha möjligheten att få arbeta med människor och att få överträffa kundernas förväntningar. Jag är stolt över att ingå i en klinik där vi arbetar med fokus på kundens bästa.

Privat utanför VSL studerar jag till sjuksköterska. Den tid jag får över spenderar jag på träning och vänner. Mina styrkor är att jag är en god lyssnare vilket jag anser är en viktig faktor för att kunna tillgodose kunders behov. 

Välkomna in för en kostnadsfri konsultation!

Image

MARIA

Hej, Maria heter jag och det bästa jag vet med att arbeta på VSL, förutom att få träffa er fantastiska kunder, är att jag kan vara stolt och trygg med att vår klinik erbjuder det allra senaste och bästa genom kompetens och världsledande utrustning.

Privat ägnar jag mycket tid till studierna då jag läser till sjuksköterska, samt min familj och vänner. Min främsta styrka är att jag är noggrann och har ett öga för detaljer. 

Vi ses för en kostnadsfri konsultation hos mig!


Image

En säker klinik

Vi tar din trygghet på största allvar därför är vi certifierade av Säker Klinik. En Säker Klinik innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund!

Läs mer här.

Image

Vi tar din integritet på allvar

Vi tar seriöst på din personliga integritet och vi berättar aldrig att du går på behandling hos oss.

Information om vår lagring av personuppgifter.

Information om vår lagring av cookies.


Kontakta oss

E-mail: info@vsklinik.se
Telefon: 011-17 01 11

Du hittar oss här

Vi finns i centrala Norrköping på Skolgatan 26.